Indrek Mägi tõusis Soome motokrossi meistrivõistlustel 2. kohale

Eelmisel nädalavahetusel toimus Karkkila krossirajal Soome motokrossi meistrivõistluste kolmas etapp. MX1 klassis osalev Indrek Mägi tuli etapil kolmandale kohale ja tõusis sarja üldarvestuses teiseks.

Mägi alustas Karkkila etapi võistluspäeva ajasõidu neljanda kohaga. Kvalifikatsiooni kiireim oli Kimi Koskinen, teise aja sõitis välja Miro Sihvonen ja kolmanda aja Matias Vesterinen.

Esimeses võistlussõidus ei olnud Mägi start just kõige parem, kuid mõne ringiga töötas ta ennast juba esiviisikusse. Head hoogu jätkus Indrekul kuni sõidu lõpuni ja finishisse jõudis ta lõpuks kolmandana. Sõidu võitis Sihvonen, teine oli Koskinen.

Teises sõidus tegi Mägi tunduvalt parema stardi ja ta pääses kohe esiviisikusse. Kui avasõidus oli liidritega vahe suur, siis teises sõidus püsis Indrek liidrika koos enamuse sõidust. Sihvonenist ja Koskinenist siiski jagu ei õnnestunud saada ja finishis oli Mägi taas kolmas.

Etapi kokkuvõttes teenis Mägi 40 punktiga kolmanda koha. Esikoht läks 50 punktiga Sihvonenile ja teine koht 44 punktiga Koskinenile. MX1 klassi üldarvestuses on tõusis Mägi 110 punktiga teisele kohale. Sarja liidril Matias Vesterinenil on koos samuti 110 punkti. Kolmandal kohal on 103 punktiga Arttu Sihvonen.