Harri Kullas sai SMX Playoff 2. etapil 17. koha

Nädalavahetusel toimus Texases SuperMotocrossi sarja Playoff teine etapp. Ilusa võistluse tegi seal taas Harri Kullas, kes sarnaselt avaetapile 450 klassis taas 17. koha teenis. Etapivõit läks Hunter Lawrencile.

Ajasõidus kuulus Kullas kahekümne asetatud sõitja hulka. Mõlemas kvalifikatsioonis sõitis ta välja 19. ringiaja. Parimat ringiaega näitas Jett Lawrence, talle järgensid Hunter Lawrence ja Eli Tomac.

Esimeses võistlussõidus jäi Harri stardi järel rivi lõppu. Sõidu jooksul suutis ta oma positsiooni natuke parandana ja finishis oli Kullas seitsmeteistkümnendana. Sõidu võitis Hunter Lawrence, teine oli Tomac ja kolmas Jett Lawrence.

Teises võistlussõidus oli Kullas stardi järel taas rivi lõpus. Kohe alguses toimus ka suurem kukkumine ja see aitas Harril oma positsiooni parandana. Võrreldes avasõiduga suutis Kullas koha võrra ees pool lõpetada, finishisse jõudis ta kuueteistkümnendana. Tema seljataha jäid Husqvarna tehasemeeskonna sõitjad Malcolm Stewart ja Christian Craig. Sõidu võitis Chase Sexton, teine oli Jett Lawrence ja kolmas Hunter Lawrence.

Etapi kokkuvõttes tuli Kullas 33 punktiga 17. kohale. Etapivõidu sai 4 punktiga Hunter Lawrence, teine oli 5 punktiga Sexton ja kolmas 5 punktiga Jett Lawrence. Üldarvestuses on Kullas 18 punktiga 19 kohal. Liidrikohta hoiab 90 punktiga Hunter Lawrence, teine on 89 punktiga Sexton ja kolmas 81 punktiga Jett Lawrence.

250 klassis teenis taas esikoha Haiden Deegan, teine oli Tom Vialle ja kolmas Jo Shimoda. Üldarvestuses on liider Deegan (100 punkti), teine Vialle (81 punkti) ja kolmas Levi Kitchen (78 punkti).

Kolmas Playoff etapp sõidetakse juba sellel nädalavahetusel Las Vegases.