Kosel selgusid Eesti meistrid kestvuskrossis

Möödunud nädalavahetusel toimus Tallinna külje all Kosel kestvuskrossi EMV viies ja EKV kuues etapp, mis oli ühtlasi ka selle hooaja viimane,

E-2 klassi esikoht läks Harri Kullasele (Pärnu Motoclub), tema järel tulid Jüri Triisa (RedMoto Racing) ja Raido Nei (Seltec Racing). E-1 klassi edukaimad olid Karl Saat (Pärnu Motoclub), Marek Künnapas (Pärnu Motoclub) ja Allar Keerme (Jõhvi Motoklubi). Enduro klassi poodiumile sõitsid end Rauno Voldek (Toila Automoto Klubi), Riho Keerme (Jõhvi Motoklubi) ja Sten Salujõe.

65cc klassis võidutses Erki Raudnagel (MTÜ SEK), tema järel ületasid finišijoone Aston Kõiv (Kagu Motoklubi) ja Martin-Markus Ansi (KTL Racing). 85cc klassi võitis Leslie Puller (Pärnu Motoclub), teisel kohal oli Martin Põder (Pärnu Motoclub) ja kolmandal Ramon Visnapuu (KTL Racing).

Hobi B võidu võttis Sten-Kevin Toomela (KTL Racing), teiseks tuli Mihkel Reino (RXT Motoklubi) ja kolmas oli Carl Ülejõe (Sõmerpalu MK). Hobi C kiireimad olid Oliver Leppik, Raido Rekand (Kagu Motoklubi) ja Mihkel Tääkre. Hobi D klassi kolm nobedaimat olid Reio Tapner, Erki Rannamees (Rakvere Motoklubi) ja Janar Eerik.

Naisteklassi edukaim oli soomlane Esmeralda Vesterinen, tema järel tuli Elisabeth-Mary Vainrauh (RedMoto Racing) ja kolmas oli Jane Ilves (Team Kassi Auto). Veteran 40+ klassi võitis Priit Palatu (Sõmerpalu MK), teine oli Ain Klettenberg (Tihemetsa MK) ja kolmanda koha sai Avo Ärm (Kohila Motospordi Klubi). Seenior 50+ esikoht läks Aivo Rabbile (Paikuse Motoklubi), teine koht Toivo Nikopensiusele (Paikuse Motoklubi) ja kolmas Toivo Nõgelile (Pärnu Motoclub).

ATV klassi võidu võttis Endriko Ennok (Pärnu Motoclub), teine oli Jorma Suumann ja kolmas oli Tõnu Tooming. Quad võistlusklassi poodiumil olid Mihkel Salujõe (HRC Eesti Racing Team), Hannes Voolaid ja Siim Raidma (Kagu Motoklubi). ATV 750 edukaimad olid Meelis Kuhi , Renee Nurm (KTL Racing) ja Meelis Aun. Veteranide klassi nobedaimad olid Raido Viinapuu (Kose AMK), Janek Vernik (SK Yamaha Keskus) ja Marek Soosaar (Pärnu Motoclub).

EMV hooaja kokkuvõte:

E-1 klass:

  1. Allar Keerme
  2. Karl Saat
  3. Argo Keerme

E-2 klass:

  1. Raido Nei
  2. Madis Lepikov
  3. Jüri Triisa

Enduro klass:

  1. Rauno Voldek
  2. Riho Keerme
  3. Raigo Onton

Veteran 40+:

  1. Priit Palatu
  2. Kalev Kriis
  3. Reiko Burket

Quad:

  1. Raido Viinapuu
  2. Hannes Voolaid
  3. Martin Toovis

 

EKV hooaja kokkuvõte:

65cc klass:

  1. Aston Kõiv
  2. Erki Raudnagel
  3. Marcus Triisa

85cc klass:

  1. Leslie Puller
  2. Karl Artur Iljin
  3. Gregor Iljin

ATV klass:

  1. Jorma Suumann
  2. Endriko Ennok
  3. Arli Sinijärv

ATV 750 klass:

  1. Meelis Kuhi
  2. Andu Kuningas
  3. Renee Nurm

Naised:

  1. Elisabeth-Mary Vainrauh
  2. Sthella Toomela
  3. Esmeralda Vesterinen

Seenior 50+:

  1. Aivo Rabbi
  2. Toivo Nikopensius
  3. Veikko Koppel

Quad 40+:

  1. Raido Viinapuu
  2. Marek Soosaar
  3. Janek Vernik

Hobi B:

  1. Sten-Kevin Toomela
  2. Carl Ülejõe
  3. Rait Palm

Hobi C:

  1. Raido Rekand
  2. Joel Kelder
  3. Kalju Murunit

Hobi D:

  1. Erki Rannamees
  2. Janar Eerik
  3. Rait Oberg