Lost In Woods E-Bike Cup II etapp Rakvere

05.08 toimus Rakveres, Palermo terviserajal Lost In Woods E-Bike Cup teine etapp.
Võistlus toimus rattakrossi formaadis, E-bike rattad sõitsid viis 5km ringi ning maastikuratturid 4 5km ringi. Starditi ühisstardis, E-bike ees ning 3 minuti pärast maastikuratturid. Rada oli tehniline, palju kitsaid singleid ning võistlejatel tuli läbida erinevaid elemente – rockgarden, kivid, palgid, sillad.
Paremusjärjestus oli järgnev:
Klassis E-Vabaklassis esimesed olm meest seekord olid Kalle Takel (Justrent kümblustünn), Alex Siim (Enervit Estonia) ning Viljar Lätt (Bikestore.ee). E-Meeste esikolmik oli järgmine Maario Silm (Bikestore.ee Cycling Team), Rait Kull (Mamily MTB Pro racing) ning Ranno Kivistik (Vinge Vänt – elamussõidud elektrirattal)
E-Naised oli seekord stardis kahjuks ainult üks Daria Motorina (Pirita DH).
E-Juuniorid arvestuses võitis Sten Martin Jürjenberg (Bikestore.ee Cycling Team) ning teiseks oli seekord Artjom Vedennikov (AG).
Täpsemad tulemused leitavad siit: https://antrotsenter.ee/tulemused/2023ebikerakvere.pdf
Etapi koondtulemused leitavad siit: https://www.adventures.ee/e-bike-cup-tulemused?fbclid=IwAR1AlNbzuVfgs9rwKpytNLi37lIcKbnpZesjMPEuUJx7gA7h3uAcu1rC3Q8

Järgmine etapp toimub 24. septembril Kõrvemaal!

Pildid: https://www.dropbox.com/scl/fo/gi3u251jvmhvvxc368baq/h?dl=0&fbclid=IwAR2qWjGiWC8_gE8m6lm0adsbIqQOVIAZnB6MRE1rYkJF8sHebDwAKpIB47w&rlkey=umb9kv9hndks39di14hhoamju
https://drive.google.com/drive/folders/1YKyRwJOevZ_zUjA38B_KDc8P0r69JxD1
https://drive.google.com/drive/folders/1eXCnOpJL_OD7K5_87qf6gU-Wmo6SDZpM