EMF-i uus koostööpartner on Liqui Moly Eesti

Uuel hooajal on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon uueks koostööpartneriks Liqui Moly Eesti OÜ. Liqui Moly brändiga on võimalik lähemalt tutvust teha motokrossi ja triali Eesti meistrivõistluste etappidel.

Liqui Moly on tunnustatud Saksamaa bränd. Nende valikus on üle 4000 toote, sealhulgas mootoriõlid, kütuse- ja õlilisandid, keemiatooteid, hooldusvahendeid nii auto, moto, marine kui ka paljude teiste valdkondade sõidukitele ja tehnikale. Tänaseks on tegu ühe oma ala juhtiva ettevõttega, kelle toodangut müüakse enam kui 120 riigis üle terve maailma, olles üks väheseid täisvaliku tarnijaid maailmas.

Kuigi Liqui Moly on Eestis seni nime teinud pigem autospordis, siis on neil kogemust ka motomaailmas. Näiteks on Liqui Moly möödunud aasta MX2 klassi hõbeda saavutanud Joosep Pärna ja naisteklassi meistritiitli pälvinud Karleen Randveri pikaajaline toetaja.
Samuti on ettevõte ka trialisõitja Keity Meieri pikaajaline toetaja.

Lisaks Eesti meistrivõistluste etappidele on Liqui Moly tootevalikuga võimalik tutvuda nende sotsiaalmeedias ja ka erinevate edasimüüjate, nt Motohoov ja Moto24, esinduskauplustes.