Valiti korvide Rahvuste motokrossi koosseis!

Selle aasta korvide Rahvuste motokross toimub 7. ja 8. oktoobril Itaalias, Cingoli krossirajal. Eestit esindavad Robert Lihtsa/Markus Lina, Tanel Reesna/Sten Niitsoo ja Markus Normak/Oliver Sebastian Lamp.
Selle aasta koondise panid kokku Margo Sonn ja Kert Varik. Koondise eestvedajate sõnul hakati mõned nädalad tagasi mõtet keerutama, et kas see aasta üldse minna ja kui minna, siis mis koosseisus!? “Olukorra teeb keeruliseks etapi toimumiskoht, sest Cingolisse on omajagu maad ja sellest tulenevalt ka üpriski suured kulud. Parim lahendus ja meie praegune plaan on ka kõigi koondise liikmetega kaasa teha viimane MM etapp Lõuna-Prantsusmaal, mis oleks ideaalseks ettevalmistuseks Rahvuste krossiks, sest mõlemad rajad on väga mägise profiiliga ja hoopis midagi muud millega meie siin harjunud oleme. Sest olgem ausad kui me oktoobrini Eestis, (kliimast tulenevalt) pigem pehmemal pinnasel ja ümber kuuskede keerutades käe soojas hoiame, siis see on ikkagi kõike muud kui see, mis Itaalias mehi ees ootab. Aga eks see plaan sõltub suuresti toetajatest ja võimalustest” lisas Sonn, kes on ise 2008. ja 2009. aastal Cingolis võistelnud. “Teine keeruline ülesanne oli ikkagi ka meeste valik. Eesti hetke kiireim, MM sarjas tervet hooaega kaasa sõitev, Gert Gordejev see aasta ise loobus ja andis sellega võimaluse meie noortematele ennast proovile panna. Lisaks lõputud korvimeeste mured, mis selle alaga alati kaasas käivad. Ilmselt peab ka Ülar Karing ennast, Teami neljanda liikmena, kuni oktoobrini vormis hoidma. Aga kui plaani meestele välja käisime oli neil ikkagi säde silmis ja oldi valmis lahingusse minema, olgugi et see aasta on ilmselt medalimängu keeruline sekkuda. Aga nagu targad räägivad, siis tehnikasport ja kõike võib juhtuda,” lisas Varik omaltpoolt.

Teami maksimaalseks ettevalmistuseks vajame ka sellel korral heade toetajate ja fännide abi. Kõik suuremad ja väiksemad toetussummad on rohkem kui oodatud! Oma panuse saad kanda Teami manageri kontole: Margo Sonn a/a EE322200221019529746 Selgituseks: Rahvuste kross.
Kõik toetajad saavad ära märgitud Teami bänneril ja postituste all. Vähemalt 100€ toetajad saavad lisaks ka Teami fännisärgi. 300€ suuruse toetussumma eest saab oma logo või nime lisaks bännerile ka võistlussärkide varukatele ja 500+€ panusega on koht garanteeritud võistlussärkide kõhul või seljal. Peale võistlust loosime veel kõigi toetajate vahel välja kuus võistlussärki “SMXoN Team Estonia 2023” sõitjate autogrammidega!

Kontaktid:
margo@marson.ee
kert.varik@gmail.com

GRAZIE MILLE!!!