Särtsuka 2023 hooaeg sai piduliku lõpu Spot of Tallinnas 1. Oktoober

Viimasel etapil püstitati ka sarja rekord 74 last.

Seitsmel etapil käis kokku 130 erinevat last, mis tähendab, et sellel sarjal paistab väga hea tulevik.

Spot of Tallinnas alustati startidega tavapäraselt kell 12.00. Sõitu alustasid kõige pisemad 2 aastased, kes läbisid väiksemat rajalõiku kaks ringi. Järgnesid pikemal distantsil 3, 4, 5 ja 6-7 aastaste laste sõidud, kes sõitsid kolm ringi. Kõikidel vanuseklassidel oli kaks starti.

Peale sõite toimus autasustamine, kus sõna võttis ka EMF peasekretär Martin Arumäe.

Martin Arumäe: Tänan Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni ja motosportlaste poolt seda ilusat ja õilsat ettevõtmist. Olles ise eelmine aasta selle projekti algatuse juures, on mul hea meel näha , et see jätkub tänu Särtsukate tublile teamile. Eesotsas Helina Rauki suurele tööle.

See sari on ideaalne lastele, kes tahavad alustada motospordiga. Just sellisest sarjast kasvavad meile peale uued Leokid ja Krestinovid.

Ja kõige tähtsem see on liikumine ja sportimis harjumused maastmadalast. Kuna see aasta on liikumisaasta siis on see ideaalne tegevus peredele, kus kõik liiguvad.

Aitäh kõigile osalejatele ja nende peredele ning korraldus teamile.

Autasustati kõiki lapsi medali ja kingikotiga. Välja kutsuti ka kaheksa last, kes osales seitsmest etapist kuuel, ning said lisa kingitused. Kõikide lastevahel toimus ka loosimine.

Hooaeg lõpetati pidulikult tordi söömisega.

Kohtumiseni järgmisel aastal!