Saadjärvel toimus jääraja Eesti meistrivõistluste avaetapp

Möödunud laupäeval toimus Tartumaal Äksis jääraja Eesti meistri- ja karikavõistluste esimene etapp.

65cc krossinaela klassis võttis esikoha Erki Raudnagel, teiseks tuli Steven Eugen Tiitso ja kolmandal kohal lõpetas Henry Järv. 65cc naela klassi parimaks sai Marcus Triisa, tema järel Ruudi Kandelin ja Aston Kõiv.

85cc krossinaela arvestuses jõudis poodiumi kõrgeimale astmele Enri Lustus, teine oli Kenneth Simulask ja kolmandaks tuli Remy Raid. 85cc naela klassi esikoha teenis Karl Teesalu, teisena lõpetas Kristjan Erich Luhaäär ja kolmandana ületas finišijoone Caspar Vetkin. MX125/MX2 klassi parim oli Rasmus Ebelmann, tema järel Uku Kandelin ja Kert Järvis.

MX krossinaela klassi võidu võttis Kairo Katkosilt, teine oli Marko Heinmäe ja kolmas Gregor Kuusk. MX Open jääpiik klassi parim oli Rannar Uusna, teiseks tuli Andre Park ja kolmandana lõpetas Kairo Katkosilt.

Veteranid 40+ klassi esikoha sai Aldrin Arukase, tema järel Kaido Kase ja Valdek Haugas. Veteranid 50+ arvestuses oli parim Jüri Makarov, tema selja taha jäid Toivo Nikopensius ja Ain Randmaa.

Quadide parim oli Andre Selter, teine Lauri Noot ja kolmas Siim Randma. Külgvankrite esikoha võtsid Renee Reinu ja Maurice Lina, nende järel Rain Remmelg ja Karl Oissar ning kolmandaks jäid Ülar Karing ja Oliver Sebastian Lamp.

Järgmine etapp toimub juba sel pühapäeval Valgas.

Galerii: https://photos.google.com/share/AF1QipMnQ7EgI3ZLz-dtQkUF8gVc_4BRh0wJq9IQXu19YjQdycXix9pwjhzVP_HoSAQh4Q?key=aHNOYWZucVgzRnM4REJ0WlRIWnZENXA0NzZQZ0d3