Möödunud pühapäeval toimus Mõedakal kestvuskrossi teine etapp


Mõedakal toimus kestvuskrossi Eesti meistrivõistluste ja karikavõistluste teine etapp. Ühtlasi pidas seal enda juubelit ka võistluse korraldaja Jõhvi Motoklubi.

E-1 klassi poodiumile tulid Miro Niemi, Eemil Helander ja Karl Saat. E-2 klassi võidu võttis Raido Nei, tema järel Madis Lepikov ja Jaanus Hugo Ermits. 65cc klassi esikolmikus olid Aston Kõiv, Evar Mark ja Raiki Põldma. 85cc masinaklassi esikoha saavutas Karl Artur Iljin, tema järel Aron Tõnisson ja Gregor Iljin.

Enduro klassi parim oli Kert Pikanõmme, teise koha sai Rauno Voldek ja kolmandaks tuli Riho Keerme. Hobi B kiireimad olid Sten-Kevin Toomela, Carl Ülejõe ja Rait Palm. Hobi C esikoha sai Raido Rekand, teisena lõpetas Tormi Raik ja kolmandana ületas finišijoone Joel Kelder. Hobi D klassi võit läks Janar Eerikule, tema järel tulid Karlis Kaldma ja Erki Rannamees. Naisteklassi parim oli soomlanna Hanna Mertsalmi, teisena lõpetas Elisabeth-Mary Vainrauh ja kolmandaks tuli Sthella Toomela. Veteran 40+ võidu võttis Priit Palatu, tema järel Avo Ärm ja Kalev Kriis. Seenior 50+ klassi kiireim oli Aivo Rabbi, teiseks jäi Toivo Nikopensius ja kolmandaks tuli Argo Laherand.

ATV klassi esikolmikus olid Andres Timmusk, Jorma Suumann ja Arli Sinijärv. ATV 750 parimad olid Meelis Kuhi, Andu Kuningas ja Tarvi Pärlin. Quadide kiireim oli Martin Toovis, tema järel Kevin Raun ja Taivo Hiisku. Quad Veteran klassi nobedaimad olid Raido Viinapuu, Janek Vernik ja Marek Soosaar.
ATV Laste võistlusklassi poodiumi kõrgeimal astmel oli Kren Astok, teisena lõpetas Lars Landman ja kolmandaks tuli Ramos Sokolov.