Ebelmann võttis Soome meistrivõistluste teise koha. Pärtelpoeg kukkus õnnetult

Möödunud laupäeval toimus supermoto Soome meistrivõistluste teine etapp. Eesti sportlastest olid põhjanaabritele konkurentsi pakkumas Aksel Pärtelpoeg ja Rasmus Ebelmann.

Pärtelpoeg alustas päeva tugevalt ja sõitis ajasõidus välja kiireima ringiaja. Küll aga nentis ta, et esimese võistlussõidu start ebaõnnestus ja ta pidi hakkama tagant konkurente püüdma. Pärtelpoeg jõudis finišisse kolmandana.

Teise võistlussõidu start läks edukamalt, kuid kaassportlase mootorratta tehnilise rikke tõttu oli rajale valgunud õli ja Pärtelpoeg kukkus viimasel ringil õnnetult. Siiski sõitis ta edasi ja lõpetas sõidu kuuendana. Nädalavahetuse kokkuvõttes tuli Pärtelpoeg neljandaks.

Pärtelpoeg kinnitas, et pääses suurematest vigastustest ja osaleb juba kahe nädala pärast Biekernikis Eesti ja Läti meistrivõistluste teisel etapil.

Ka Ebelmann alustas võistluspäeva S2 klassis edukalt ja sõitis välja kvalifikatsiooni teise aja. Teisel positsioonil lõpetas ta ka esimese võistlussõidu. Vaatamata kukkumisele teise sõidu prooviringil, näitas Ebelmann sõidus head kiirust. „Enne lõppu keerasin end veel krossilõigul kõhuli, kuid õnneks oli aega vigade paranduseks,“ lisas Ebelmann. Ta lõpetas teise sõidu teisel kohal ja tuli ka nädalavahetuse kokkuvõttes teisele kohale.