Supermoto etapivõidu Raassillas võttis Aksel Pärtelpoeg

Möödunud nädalavahetusel toimus Viljandimaal Raassillas järjekordne supermoto Eesti meistrivõistluste etapp. Lisaks EMV etapile sõideti samal päeval ka Läti meistrivõistluste arvestuses.

SM65 klassi võidu võttis Stevan Eugen Tiitsoo AYR Racing Team-ist, teiseks tuli Pärnu Motoclub’i sportlane Caspar Vetkin ning kolmandal kohal lõpetas Vihur Motospordi sõitja Meribel Pals. Peale nelja etappi on Eesti karikavõistluste arvestuses esikohal soomlane Tumas Ihalainen, kuid tema järgi kohe Pals ning Tiitsoo.

SM Juunior klassis võttis järjekordse esikoha Mathias Vetkin Pärnu Motoclub-ist. Talle järgnesid Rasmus Ebelman ja Remy Raid Äksi39Team-ist. Eesti Meistrivõistluste arvestust juhibki praegu Vetkin, kes on seni kõik etapivõidud enda nimele kirjutanud. Teisel kohal Ebelman ning kolmandal leedukas Matas Leckas.

S4 klassis saavutas esikoha lätlane Garijs Rozkalns, teisena lõpetas Motohai sportlane Karl Takk ning kolmandaks jäi Vihur Motospordi sõitja Hugo Brent Freimann. Eesti meistrivõistluste arvestuses juhib Takk, tema järel Hannes Lepmets ning Rozkalns.

Quadide klassi võit läks Viljar Väratile, tema järgi tulid lätlane Normunds Cirulis ning Roman Mägi.

Kõige kiiremas S1 klassis napsas võidu taaskord Äksi39Team-i sportlane Aksel Pärtelpoeg, teiseks jäi Patrick Pals Vihur Motosport-ist ning kolmanda koha sai Eero Madisson.

Pärtelpoeg sõnas rahulolevalt, et kuigi stardid ei tulnud hästi välja, siis suutis ta siiski vajalikud möödasõidud teha ja isegi konkurentide ees edumaa sisse sõita.

„Nüüd tulebki ainult kõvasti tööd edasi teha ja MM-iks valmistuda,“ ütles Pärtelpoeg. Järgmine MM-etapp toimub 17. septembril Hispaanias Alcarrase rajal.

Rohkem pilte leiab siit: https://aivarmxpic.pixieset.com/raassillasupermoto/