Pärm-Sormunen tõid Internationale Sidecar Trophy kolmandalt etapilt poodiumikoha

Külgvankrite ringrajasarja Internationale Sidecar Trophy kolmas etapp toimus sel nädalavahetusel Saksamaal Schleizer Dreiecki ringrajal ning Eero Pärm / Niko Sormunen (Yamaha, Pärm Racing Team) tõid võistluselt koju kolmanda ja neljanda koha.

“Meie nädalavahetus oli täis tõsist võidusõitu ja enese piiride nihutamist,” võttis Eero Pärm võistluse kokku. Peale seda, kui vastne korvimees Niko Sormunen sai Tšehhis esimesel etapil vigastada, oli soomlane taas Eero Pärmi korvis ning täis tahtmist endast parim anda.

Sarjas on küll eraldi arvestus 1000- ja 600-kuubikulistele tsiklitele, kuid sõidud on erinevatele klassidele ühised, nii said Pärm / Sormunen oma väiksema mootoriga tsiklil kvalifikatsiooni tulemuste põhjal rivis 8nda koha.

“Esimene võidusõit oli sündmusterohke ja saavutasime 600-kuubikuliste klassis kolmanda koha,” rääkis Pärm. “Teine sõit oli keerukam ja peale tihedat kohtade vahetust jäime kahjuks esimesena pjedestaalilt välja.”

“Saame öelda, et koostöös on veel mitmeid kohti, mida treenida,” tunnistas ta ja loodame, et iga etapiga sujub sõit uue korvimehega paremini.

Järgmine Internationale Sidecar Trophy etapp toimub täpselt kuu aja pärast Tšehhis Mosti ringrajal.

Foto: Pärm Racing Team