Selgus tänavune korvide rahvuste krossi koosseis

Korvide Rahvuste motokross toimub sel aastal 28.-29. septembril Tšehhis, legendaarsel Loketi krossirajal. Eestit esindavad Ülar Karing/Oliver Sebastian Lamp, Markus Normak/Karl-Albert Kasesalu ja Gert Gordejev/Niki Debruyne. Varumeesteks on Robert Lihtsa/Markus Lina.

Viimaste aastate head tulemused Rahvuste krossil ei tekita enam küsimust, kas panna korvide koondis kokku või mitte. Koondise manageri Margo Sonni sõnul oli tänavu tiimi mõnevõrra kergem kokku panna, sest meestel on suur soov oma riiki esindada ja tööd tiimi pääsemise nimel alustatakse juba hooaja alguses. Ta lisas, et koondise tase on hea ja kõik mehed on sel hooajal näidanud head kiirust.

Eelmisel aastal saavutati koosseisuga Lihtsa/Lina, Normak/Lamp ja Reesna/Niitsoo Itaalias kõrge viies koht. Selle aasta lõpptulemust Sonn ette ennustada ei soovi. “Ilmselgelt lähevad kõik koondise liikmed endast maksimumi andma. Suurepärane oleks muidugi, kui suudaksime eelmise aasta tulemust korrata,” sõnas Sonn.

Loketi krossirajal toimuva hooaja suursündmuse teeb eriliseks see, et kui varem on külgkorvide rahvuste krossi korraldajaks olnud FIM Europe, siis nüüd toimub võistlus Rahvusvahelise Motoföderatsiooni egiidi all. Samuti on selle aasta korvide võistlussõidud viis minutit pikemad ja see muudab võistluste lõppkäigu kindlasti põnevamaks.

Eesti meeskond 2024:

  • Ülar Karing/Oliver Sebastian Lamp – liiguvad sel hooajal Eesti meistritiitli suunas ning on näidanud aastate jooksul stabiilseid ja häid sõite. Senine hooaeg on näidanud, et neile peaks Loketi rada hästi sobima.
  • Markus Normak/Karl-Albert Kasesalu – selle aasta Läti meistrivõistluste hõbedamehed. Samuti näidanud hooaja jooksul väga head kiirust ja teinud ilusaid võistlussõite.
  • Gert Gordejev/Niki Debruyne – Gordejev on ainus eestlane, kes osaleb tänavu terves külgkorvide MM-sarjas. Tegemist on ka koondise ankrumehega, kellel on varasem sõidukogemus Loketis ning kellele peaks seda tüüpi rajad sobima.

 

Külgkorvide Team Estonia maksimaalseks ettevalmistuseks vajame heade toetajate ja fännide abi. Iga suurem kui ka väiksem panus on väga oluline.

Oma panuse saad kanda tiimi manageri kontole:

Margo Sonn

EE322200221019529746

Selgitus: Rahvuste kross

 

NB! Kõik toetajad saavad ära märgitud bänneril.

300€ suuruse toetussumma eest saab oma logo või nime lisaks bännerile ka võistlussärkide varrukatele.

500€+ panusega on koht garanteeritud võistlussärkide rinnal või seljal.

Peale võistlust loosime kõigi toetajate vahel välja kuus võistlussärki “SMXoN Team Estonia 2024” sõitjate autogrammidega!

Külgkorvide koondis ootab kõiki fänne Loketisse kohapeale kaasa elama!

Koondise manager: Margo Sonn

Kontakt: margo@marson.ee

Fotod: Karli Saul