







FIM European Motocross Championship 2023 EMX 65/85 NORTH EUROPE ZONE, Pärnu, ESTONIA IMN: 223/16

# **TIMETABLE**

## FRIDAY 21.04.2023

1.st Circuit Control	15:00
Meeting with the Organizer	17:00
Technical Control and Verification	15:00 - 19:00
2.nd Circuit Control (if necessary)	18:00

#### **SATURDAY 22.04.2023**

Technical Control and Verification			08:00 - 09:00
1-st Jury Meeting			09:15
Free Practice - Group A	EMX 85	20min	09:35 - 9:55
Free Practice - Group B	EMX 85	20min	10:05 - 10:25
Free Practice	EMX 65	15min	10:35 - 10:50
Qualifying	50cc	10min	11:00 - 11:10
Riders Briefing Track Preparation (11:15 - 11:55)			<b>11:30</b> (40min)
Pre-Qualifying Practice - Group A Free Start Session	EMX 85	20min 5min	12:00 - 12:20 Immediately after Practice
Pre-Qualifying Practice - Group B Free Start Session	EMX 85	20min 5min	12:35 - 12:55 Immediately after Practice
Pre-Qualifying Practice Free Start Session	EMX 65	15min 5min	13:10 - 13:25 Immediately after Practice
1. RACE	50cc	(8min +2 laps)	13:40 - 13:55
Track Preparation (14:00 - 14:20)			(20min)
Waiting Zone closes Qualifying <b>RACE</b> - Group A	EMX 85	(15min + 2 laps)	14:25 <b>14:35</b>
Waiting Zone closes Qualifying <b>RACE</b> - Group B	EMX 85	(15min + 2 laps)	15:05 <b>15:15</b>
Waiting Zone closes Qualifying <b>RACE</b>	EMX 65	(10min + 2 laps)	15:45 <b>15:55</b>
2. RACE	50cc	(8min +2 laps)	16:20 - 16:35
Last Chance Qualifying Timed Practice	EMX 85	15min	16:45 - 17:00
2-nd Jury Meeting			17:15



Pärnu Motoclub MTÜ
motohot@hot.ee









FIM European Motocross Championship 2023 EMX 65/85 NORTH EUROPE ZONE, Pärnu, ESTONIA IMN: 223/16

## **SUNDAY 23.04.2023**

Registration and Tech.Control	MX Hobby/Open/Jun, MX Veteran, MX Women		08:00 - 09:00	
Free Practice + Qualifying	MX Hobby, MX Women 5min/15min		08:45 - 09:05	
Warm Up (qualified riders)	EMX 85	15min	09:15 - 09:30	
Warm Up (qualified riders)	EMX 65	15min	09:50 - 10:05	
Free Practice + Qualifying	MX Veteran	5min/15min	10:15 - 10:35	
Free Practice + Qualifying	MX Open / Jun	5min/15min	10:40 - 11:00	
Opening Seremony Track Preparation (11:00 - 11:40)			11:15 (40min)	
1. RACE	MX Hobby, MX Wo	men (15min + 2 laps)	11:45 - 12:10	
Waiting Zone closes, sighting l	ар		12:20	
1. RACE	EMX 85	(20min + 2 laps)	12:30	
Waiting Zone closes, sighting l	ар		13:05	
1. RACE	EMX 65	(12min + 2 laps)	13:15	
1. RACE	MX Veteran	(15min + 2 laps)	13:50-14:15	
1. RACE	MX Open / Jun	(20min + 2 laps)	14:20-14:50	
Track Preparation (14:50: - 15:1	0)		(20min)	
2. RACE	MX Hobby, MX Wo	men (15min + 2 laps)	15:15 - 15:35	
Waiting Zone closes, sighting l	ар		15:35	
2. RACE	EMX 85	(20min + 2 laps)	15:45	
Waiting Zone closes, sighting l	ар		16:20	
2. RACE	EMX 65	(12min + 2 laps)	16:30	
2. RACE	MX Veteran	(15min + 2 laps)	17:05-17:30	
2. RACE	MX Open / Jun	(20min + 2 laps)	17:35-18:00	
Prize-Giving Ceremony (all classes)			18:00	
3-rd Jury Meeting Immediately after the Prize-Giving Ceremony				

# Welcome to Estonia!





Pärnu Motoclub MTÜ

Eametsa, Tori vald, Pärnumaa (N 58°25′37`` E 24°28′12``)

motohot@hot.ee